Over ons

Onze pluspunten

Waarom u voor ons kiest

Als eigenaresse van Massagepraktijk Swanink zal ik mij aan u voorstellen. Mijn naam is Bianca Swanink-Bielderman, geboren in Laren (gld) en tegenwoordig woonachtig in Warnsveld.

Vanaf mijn 14e tot mijn 24ste heb ik aan judo en jiu jitsu gedaan. In deze periode trainde ik 3 tot 4 maal per week, tevens heb ik regelmatig aan wedstrijden deelgenomen. In die hoedanigheid kwam ik in aanraking met sportmassage. Hierdoor is mijn interesse in massage ontstaan en heeft mij doen besluiten de opleiding sportmassage te volgen.
In 2007 ben ik voor de opleiding geslaagd en ben daarna enige jaren werkzaam geweest als masseur in een wellness resort. Daar heb ik veel ervaring opgedaan. Tegelijkertijd ben ik gaan werken als stoelmasseur bij diverse bedrijven.

Na mijn opleiding tot sportmasseur heb ik me gespecialiseerd in sportzorgmassage, voetreflexologie, atlasmassage en stoelmassage. De laatste specialisatie die ik heb afgerond is Oncologische massage voor sportmasseurs. Regelmatig volg ik cursussen en bijscholingen om de kwaliteit van de behandelingen hoog te houden.

De behandelingen die ik in mijn praktijk aanbiedt, zijn de behandelingen waar ik het meeste voldoening uit haal.

Referenties

Klanten aan het woord

Ik kan Bianca zeker aanraden als masseur. Ze verstaat haar vak, heeft veel kennis en een behandeling van Bianca geeft je het gewenste effect.

Norbert Geels

Bianca is een ervaren masseuse die perfect de massage op je wensen afstemt. Iedere 6 weken boek ik een massage en die is altijd top. Een aanrader!

Gerrit Lievenstroo

Leuke en goede massages. En stevig waar het nodig is. Bianca voelt goed de knelpunten aan en geeft daar vervolgens goed aandacht aan.

Jolanda Ilbrink

Het vakbekwaam handelen van Bianca zorgt dat ik, ondanks mijn fysieke problemen, mobiel én fitter ben. Ik ben haar ontzettend dankbaar!

Jan Vermeer